CONTACTEER ONS


     Antwerpseweg 217,
     2340 Vlimmeren
     +32 477 47 87 02
     [email protected]

VOORSTELLING

Niso Koerierdienst is gespecialiseerd in sneltransport. Walter Lievens richtte de firma in 2000 op en na 20 jaar is deze uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf. In 2019 gaf hij de leiding door aan zijn twee kinderen: Nick en Sofie Lievens. Samen staan zij nu dag en nacht voor u klaar.

Daarnaast beschikt Niso Koerierdienst over een groot klantenbestand, voornamelijk in de regio‚Äôs Beerse en Turnhout, en werkt samen met een 15-tal chauffeurs in onderaanneming. Een paar van de meest prestigieuze bedrijven waarvoor wij in het verleden al gewerkt hebben, vindt u terug op de pagina referenties.

Wij vinden onze klanten erg belangrijk. Daarom staan wij erop om kwaliteit af te leveren, een snelle service te verlenen en onze diensten aan een competitieve prijs aan te bieden. Wij zijn in het bezit van een vervoersvergunning en een goederenverzekering. Voor alle ritten bieden wij u gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Uw goederen worden rechtstreeks naar de gewenste plaats gebracht en met veel zorg behandeld. Dit doen wij bovendien doorheen gans Europa.

Contacteer ons dus gerust via de contactpagina van onze website. Een 15-tal ervaren chauffeurs staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar.